Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Echo dizisinin kadrosuna katıldı

2.137 Gösterim
8 Temmuz 2022 12:09
Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Echo dizisinin kadrosuna katıldı

Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Disney+'ın yeni dizisi Echo'da daha önce Daredevil dizisinde canlandırdıkları Daredevil ve Kingpin karakterleriyle yer alacak.


Marvel Sinematik Evreni'ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan Hawkeye dizisiyle boy gösteren Maya Lopez karakterini merkezine alacak olan Marvel dizisi Echo'nun kadrosuna katılan Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, 2015-2018 yılları arasında birlikte yer aldıkları Netflix dizisi Daredevil'daki Matt Murdock/Daredevil ve Wilson Fisk/Kingpin karakterlerine bir kez daha hayat verecek. Maya Lopez adındaki sağır Amerikan yerlisi kahraman Echo'ya Jeremy Renner’ın başrolünde olduğu Hawkeye'da olduğu gibi Alaqua Cox'un hayat vereceği dizinin, 2023 yılında Disney+'ta izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Charlie Cox, Daredevil'ın yanı sıra 2017 yılı yapımı mini dizi The Defenders'ta hayat verdiği Matt Murdock karakteriyle son olarak Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) yer almıştı. Vincent D'Onofrio ise Daredevil'daki rolüne geçtiğimiz yıl Hawkeye'da geri dönmüştü. Maya Lopez'in Hawkeye'da yaşananlardan sonra önüne bakabilmek için geçmişiyle yüzleşip Amerikan yerlisi kökleriyle yeniden bağ kuracağı dizide Alaqua Cox, Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio'yla birlikte Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene, Zahn McClarnon gibi isimler yer alacak.

 

Better Call Saul ve The Act'in senaristlerinden Marion Dayre'ın yazdığı, Sydney Freeland ve Catriona McKenzie'nin yönettiği Echo'da Jessica Jones karakteriyle yer alabileceği konuşulan Krysten Ritter'ın durumu hakkında ise henüz net bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.