Chadwick Boseman'ın son filmi Ma Rainey's Black Bottom'dan ilk görseller yayınlandı

1.819 Gösterim
1 Ekim 2020 13:45
Chadwick Boseman'ın son filmi Ma Rainey's Black Bottom'dan ilk görseller yayınlandı

Viola Davis'in başrolünde yer aldığı, ağustos ayında hayatını kaybeden oyuncu Chadwick Boseman'ın son filmi olan Ma Rainey's Black Bottom'dan ilk görseller yayınlandı.


Netflix, 28 Ağustos'ta dört yıldır mücadele ettiği kolon kanseri sebebiyle hayatını kaybeden Chadwick Boseman'ın yer aldığı son film olan Ma Rainey's Black Bottom'dan ilk görselleri yayınladı.

 

Boseman'a eşlik eden bir başka usta oyuncu Viola Davis'in "Blues'un Annesi" olarak anılan, ilk blues kayıtlarına imza atan sanatçılardan biri olan Ma Rainey'ye hayat verdiği film, iki Pulitzer ödüllü tiyatro yazarı August Wilson'ın aynı isimli oyunundan uyarlandı.

 

1927 yılının Chicago'sunda, vodvilleriyle de ünlü olan Ma Rainey'nin hikâyesi etrafında dönemin atmosferini anlatan filmde, Boseman Ma Rainey'nin trompetçi sevgilisi Levee'e hayat veriyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise iki Tony ödüllü George C. Wolfe oturuyor.

 

Viola Davis'in performansıyla Oscar ödülüne layık görüldüğü Fences'dan sonra bir kez daha bir August Wilson uyarlamasında yer aldığı Ma Rainey's Black Bottom, 18 Aralık'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.