Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı Aykut Enişte 2'den fragman yayınlandı

3.663 Gösterim
18 Kasım 2021 16:37
Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı Aykut Enişte 2'den fragman yayınlandı

Cem Gelinoğlu'nun karakterine geri döndüğü devam filmi Aykut Enişte 2'den fragman yayınlandı. Film, 3 Aralık'tan itibaren seyirciyle buluşacak.


2019 yılında gösterime giren ve kısa sürede yakın dönemin en sevilen yerli komedi filmlerinden biri olan Aykut Enişte'nin devam hikâyesi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu Aykut Enişte 2'de, Cem Gelinoğlu başta olmak üzere Melis Babadağ, Müfit Kayacan, Lale Başar gibi isimler rollerine geri dönüyor. Devam filmine dahil olan yeni isim ise Hakan Yılmaz.

 

3 Aralık'tan itibaren salonlardaki yerini alacak olan Aykut Enişte 2'nin konusu ise şöyle:

 

Aykut ve Gülşah, bu kez gerçekten evlenmek için hazırlık yapıyor. Sevdiği kadınla evlenip Atabeyoğlu Ailesi’ne damat olacağı için mutluluktan havalara uçan Aykut, işler yolunda giderse bu kez Gülşah’ı elinden kaçırmamaya kararlı. Fakat beklenmedik bir gelişme ise tüm planları alt üst ediyor: Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, ailenin eski eniştesi Talat ortaya çıkıyor ve Aykut ile Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala işleri karıştırıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.