Çekimleri başlayacak yeni Alien filminin oyuncu kadrosu belli oldu

8.735 Gösterim
7 Mart 2023 11:36
Çekimleri başlayacak yeni Alien filminin oyuncu kadrosu belli oldu

Klasik bilim kurgu serisi Alien'ın yeni filminin çekimleri başlıyor. Fede Alvarez'in yöneteceği filmin oyuncu kadrosunda Isabela Merced, Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn ve Aileen Wu gibi isimler yer alacak.


Dünya dışı yaşam formları ile olan savaşın anlatıldığı Alien macerası 1979 yılında, Ridley Scott yönetmenliğinde başlamıştı. Sekiz film, birçok video oyunu ve bir çizgi romana konu olan hikayeyi Aliens (1986) ile James Cameron, Alien 3 (1992) ile David Fincher, Alien Resurrection (1997) ile Jean-Pierre Jeunet üstlenmiş, hikâyeyi her seferinde ileri bir noktaya taşımışlardı. 

 

Son olarak 2017 yılında Alien: Covenant ile yönetmen koltuğuna oturan Ridley Scott'ın ardından bilimkurgu serisinin yeni filmi,  Fede Álvarez ile bir kez daha hayranlarıyla buluşacak. 20th Century Studios, oyuncu kadrosunda Isabela Merced, Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn ve Aileen Wu gibi isimlerin yer alacağını duyurdu. 

 

Temel olarak dünya dışından bir grup insanın Xenomorph'larla yüz yüze gelmesinin anlatıldığı serinin yeni filmi konusunda stüdyo sadece, "uzak bir dünyada bir grup genç, kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya bulurlar." açıklamasını yaptı. Daha somut bilgilerin henüz açıklanmadığı Alien filminin çekimlerine, 9 Mart 2023 tarihinde başlanacak.  

 

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.