Cars on the Road dizisinden fragman yayınlandı

6.414 Gösterim
2 Ağustos 2022 12:48
Cars on the Road dizisinden fragman yayınlandı

Arabalar evreninde geçen Cars on the Road dizisinden fragman yayınlandı. Şimşek McQueen ve Mater'ın çıktığı yeni yolculuğu takip edecek dizi, 8 Eylül'den itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak.


2006, 2011 ve 2017 yıllarında yayınlanan Arabalar filmlerinde maceralarına tanık olduğumuz Şimşek McQueen ve Mater'ın çıktıkları yeni yolculuğu ekranlara taşıyacak olan Cars on the Road dizisinden fragman yayınlandı. Pixar tarafından Disney+ için hazırlanan dizi, 8 Eylül'den itibaren ekranlarda olacak. Steve Purcell'ın yazıp Brian Fee ve Bobby Podesta'yla birlikte yönetmenliğini üstlendiği Cars on the Road'un ilk sezonu 9 bölümden oluşacak.

 

Owen Wilson ve Larry the Cable Guy'ın rollerine geri dönerek filmlerde seslendirdikleri Şimşek McQueen ve Mater'a yeniden hayat verdikleri animasyon dizide; Mater'ın kız kardeşinin evlilik törenine katılmak için için Radyatör Kasabası'ndan doğuya doğru bir yolculuğa çıkan ikili bazılarını Arabalar ve Uçaklar serilerinden tanıdığımız, bazılarını ise ilk kez göreceğimiz karakterlerle yeni maceralar yaşayacak.

 

8 Eylül'den itibaren Disney+ ekranlarında yerini alacak olan Cars on the Road dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.