Çakallarla Dans 4 için geri sayım başladı!

5.285 Gösterim
29 Temmuz 2016 17:20
Çakallarla Dans 4 için geri sayım başladı!

Çakallarla Dans serisinin dördüncü halkası için geri sayım başladı. 2 Aralık 2016'da vizyona girmesi planlanan Çakallarla Dans 4'ün çekimleri 1 Ağustos'ta başlıyor.


Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yer aldığı, ilk üç filmi ilgiyle karşılanan Çakallarla Dans serisinin dördüncü halkası geliyor. Ellerine geçen bir harita sonrası gömü arayışına giren ana karakterlerimizin başlarına gelenleri konu edinecek olan Çakallarla Dans 4'ün çekimleri 1 Ağustos'ta başlıyor.

Sugarworkz & TAFF’ın yapımcılığını yaptığı Çakallarla Dans 4'ün yönetmeni Murat Şeker, serinin dördüncü filmi hakkında şöyle konuştu:

Ana kadromuzla kaldığı yerden devam edecek olan Çakallarla Dans 4’e katılan yeni oyuncularımızla, sinemaseverleri yepyeni bir macera bekliyor. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte senaryo üzerine aylarca çalıştık. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Eğlenceye devam, yani Çakallarla Dans’a devam.

Merakla beklenen filmin 1 Ağustos'ta başlayacak çekimleri yaklaşık 1 ay sürecek. Filmin planlanan vizyon tarihi ise 2 Aralık 2016.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.