Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

1.467 Gösterim
13 Mayıs 2024 15:39
Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan, başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Kübra dizisi 6 Haziran'dan itibaren ikinci sezonuyla Netflix'te ekranlara gelecek.


Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra dizisi ikinci sezonuyla 6 Haziran'dan itibaren ekranlara gelecek. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizi, kendi hâlinde bir genç olan Gökhan'ın telefonuna gelen birtakım gizemli mesajların ardından değişen yaşamını takip ediyor.

 

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Kübra dizisinin yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor. Senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Onur Ünsal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Mehmet Çağrı Çıtanak, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

 

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 18 Ocak 2024 tarihinde ekranlara gelen Kübra dizisinin ikinci sezonu Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesini konu ediniyor. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.