Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın'lı İnsanlar İkiye Ayrılır filminden fragman yayınlandı

4.551 Gösterim
8 Ekim 2020 12:00
Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın'lı İnsanlar İkiye Ayrılır filminden fragman yayınlandı

Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı, Tunç Şahin'in yönettiği İnsanlar İkiye Ayrılır filminden fragman yayınlandı.


Sürmekte olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma kategorisinde prömiyeri gerçekleşen, BluTV ve Bir Film'in yapımcılığını üstlendiği İnsanlar İkiye Ayrılır: Bir 7YÜZ Hikayesi filminden ilk fragman yayınlandı.

 

Blu TV'nin yapımcı olarak yer aldığı ilk sinema filmi olan İnsanlar İkiye Ayrılır, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düş-e-medikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikâyelerini anlatıyor.

 

Karışık Kaset filminin yönetmeni Tunç Şahin'in ikinci uzun metraj filmi olan İnsanlar İkiye Ayrılır'ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut gibi isimler yer alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz netlik kazanmış değil.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.