Çekimleri tamamlanan İnsanlar İkiye Ayrılır'dan ilk görseller yayınlandı

3.804 Gösterim
7 Temmuz 2020 15:30
Çekimleri tamamlanan İnsanlar İkiye Ayrılır'dan ilk görseller yayınlandı

Tunç Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği, çekimleri tamamlanan İnsanlar İkiye Ayrılır filminden ilk görseller yayınlandı.


Bir Film ve Blu TV ortaklığında çekilen, stream platformu Blu TV'nin yapımcı olarak yer aldığı ilk sinema filmi olan İnsanlar İkiye Ayrılır'dan ilk görseller yayınlandı. Covid-19 salgını nedeniyle prodüksiyon aşaması bir miktar ertelenen filmin çekimleri tamamlandı.

 

Blu TV'nin antoloji dizisi 7Yüz kapsamında tasarlanan fakat sinema filmi olarak salonlarda seyirciyle buluşacak olan İnsanlar İkiye Ayrılır'ın yönetmen koltuğunda, Karışık Kaset filmiyle tanınan Tunç Şahin oturuyor.

 

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut gibi isimlerin yer aldığı film, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düş-e-medikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikâyelerini anlatıyor. Filmin önümüzdeki kış aylarında gösterimde olması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.