Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Acı Tatlı Ekşi filminden yeni detaylar

5.764 Gösterim
19 Temmuz 2017 14:30
Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Acı Tatlı Ekşi filminden yeni detaylar

Buğra Gülsoy'un senaryosuna imza atıp başrolü Özge Özpirinçci ile paylaştığı Acı Tatı Ekşi'nin çekimleri Alaçatı'da devam ediyor.


Geçen haftalarda Türkiye'de ortak prodüksiyon, dağıtımcılık, pazarlama gibi alanlarda faaliyetler göstereceği açıklanan Güney Koreli firma CJ Entertainment'ın, BKM ile ilk ortak yapımı olan Acı Tatlı Ekşi filminin ekibi basın mensuplarıyla buluştu. Buğra Gülsoy'un senaryosuna imza atıp başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı filmin çekimleri Alaçatı'da devam ediyor.

Özpirinçci ve Gülsoy'un yanı sıra Acı Tatlı Ekşi'nin oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Somer Karvan gibi isimler de yer alıyor. Oyuncular, Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği film hakkında detayları da gerçekleştirilen toplantıda basınla paylaştı.

Özge Özpirinçci filmde oynadığı karakterle ilgili şöyle konuştu: 

 

Benim oynadığım karakter Duygu... Buğra’nın oynadığı karakter olan Murat ile okul arkadaşı. Zamanla bu ilişkileri aşka dönüşüyor. Filmde izleyicilerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz sürpriz sahneler var. Bazı anlarda da izleyiciler Duygu’ya kızacaklar diye düşünüyorum. Ama sonra iki karaktere de hak verecekler. Bu senaryoyu okurken éBen olsam ne yapardım?” diye düşündüm. İzleyenler de kendilerine bu soruyu sorar inşallah izlerken. Ben Buğra’nın senaryosunu yazdığı bir filmde yer almaktan ve onunla birlikte oynamaktan mutluluk duyuyorum.

Filmin senaryosunu kaleme alan ve Murat karakterine hayat veren Buğra Gülsoy ise filmle ilgili hislerini şöyle paylaştı: 

 

İçimde bir aşk filmi yazasım varmış. İçinde hayatta yaşadığımız duyguların da yer almasını istedim. O yüzden de adı Acı Tatlı Ekşi… Klasikleşmiş aşk hikayelerinden de sıkıldık. Bu film fark yaratacak diye düşünüyorum. Çok keyifli çalışıyoruz. Bu son haftamız neredeyse filmi bitirdik.

Gözde Türkpençe ise filmdeki rolü hakkında bilgiler verdi:

 

Ben filmde Elif Karakterini oynuyorum. Elif ne yapacağı pek belli olmayan bir karakter. Elif’le de ilgili seyircinin kafasında soru işaretleri oluşacaktır. Ama finalde anlayacaklar. Çok keyifli bir iş. İzleyiciler kendilerinden bir şeyler bulacaklar diye düşünüyorum.

 

Film için rasta peruk takarak sakal bırakıp imaj değiştiren Yusuf Akgün ise rolü için şöyle konuştu: 

 

Ben filmde Alper karakterini canlandırıyorum. Çok orjinal bir karakter. İşi bırakıyor ve Alaçatı’ya yerleşiyor. Sürprizli bir karakter. Rol için sakal bıraktım ve rasta peruk taktım. Gayet keyifli geçiyor çekimler. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.