Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (17 - 23 Eylül 2024)

13.930 Gösterim
17 Eylül 2024 15:30
Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (17 - 23 Eylül 2024)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak yeni dizileri derledik.


Sandık Kokusu - 2. sezon - Show TV

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Sandık Kokusu ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, üç çocuk annesi Karsu ve ailesinin trajik bir kaza sonrası değişen yaşamını takip ediyor.


Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024 
Tür: Dram 
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaristler: Melis Civelek, Zeynep Gür
Oyuncular: Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Nesrin Cavadzade, Uğur Yücel


18 Eylül'den itibaren çarşamba akşamları Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan Sandık Kokusu dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Sandık Kokusu 2.Sezon Tanıtımı

 

Taş Kağıt Makas - 2. sezon - Show TV

Kore yapımı Remember adlı diziden uyarlanan Taş Kağıt Makas ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, sıra dışı bir hafıza yetisine sahip olan avukat Umut'un haksız yere hapis yatan babası uğruna verdiği mücadeleyi takip ediyor.


Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Volkan Keskin
Senarist: Uğraş Güneş
Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Doğandemir, Uraz Kaygılaroğlu, Yüsra Geyik, Bülent Seyran


18 Eylül'den itibaren çarşamba akşamları Kanal D'de izleyiciyle buluşacak olan Taş Kağıt Makas dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Taş Kağıt Makas 2. Sezon 2. Fragmanı

 

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story - Netflix

Netflix'in son zamanlardaki en popüler dizilerinden The Watcher ve Dahmer'e imza atan Ryan Murphy ile Ian Brennan'ın yaratıcılığını yaptığı, ilk partında seri katil Jeffrey Dahmer'in hikayesini anlatan Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story bu versiyonunda 20 Ağustos 1989 tarihinde ebeveynlerini öldüren Menendez kardeşlerin hikâyesine odaklanıyor.


Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 
Tür: Suç 
Yaratıcılar: Ryan Murphy, Ian Brennan
Oyuncular: Nicholas Chavez, Cooper Koch, Javier Bardem, Chloe Sevigny


19 Eylül'den itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story | Official Trailer #1 
 

Agatha All Along - Disney+

WandaVision dizisinin spin off projesi Agatha All Along güçlerini kaybetmiş bir cadı olan Agatha'nın güçlerini tekrar kazanmak için oluşturduğu cadı topluluğuyla birlikte girdiği tehlikeli yolculuğu anlatıyor.


Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 
Tür: Fantastik 
Yönetmen: Jac Schaeffer
Oyuncular: Kathryn Hahn, Joe Locke, Ali Ahn, Sasheer Zamata, Maria Dizzia


19 Eylül'den itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Agatha All Along dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Marvel Television’s Agatha All Along | Official Trailer | 

 

The Penguin - bluTV

Colin Farrell'ın The Batman'deki rolüne geri döndüğü The Penguin filmde gerçekleşen olayların sonrasında, Gotham'ın yeraltı suç dünyasında oluşan otorite boşluğundan istifade etmeye çalışan Penguin'in hikâyesini anlatıyor.


Yayın Tarihi: 20 Eylül 2024 
Tür: Suç 
Yaratıcı: Lauren LeFranc
Oyuncular: Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Rhenzy Feliz, Michael Kelly


20 Eylül'den itibaren bluTV'de izleyiciyle buluşacak olan The Penguin dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


The Penguin | Fragman
 

Kör Nokta - ATV

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Sen Anlat Karadeniz gibi yüksek reyting başarısına ulaşan birçok diziye imza atan Osman Sınav'ın yeni dizisi Kör Nokta Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hikâyesini merkezine alarak büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrikalarla örülü olayları anlatıyor.


Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 
Tür: Dram 
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Senaristler: Funda Alp, Didem Kaplan
Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu


21 Eylül'den itibaren cumartesi akşamları ATV'de izleyiciyle buluşacak olan Kör Nokta dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Kör Nokta | Fragman

 

Deha - Show TV

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez'i üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren Deha biri iyilikte biri kötülükte deha iki kardeşin babalarına karşı verdikleri intikam mücadelesini takip ediyor.


Yayın Tarihi: 22 Eylül 2024 
Tür: Dram 
Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Taner Rumeli, Zuhal Gencer


22 Eylül'den itibaren pazar akşamları Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan Deha dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Deha 1. Bölüm 3. Fragmanı

 

Teşkilat - 5. sezon - TRT 1

İlk dört sezonunda yüksek reyting ortalamasıyla dikkat çeken Teşkilat beşinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Söz dizisinin yıldızları Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'ı tekrardan bir araya getiren dizi, istihbarat teşkilatında çalışan isimsiz kahramanların hikayelerini anlatıyor.


Yayın Tarihi: 22 Eylül 2024 
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Burak Arlıel
Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin


22 Eylül'den itibaren pazar akşamları TRT 1'de izleyiciyle buluşacak olan Teşkilat dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Teşkilat 5. Sezon 2. Tanıtımı

 

Güzel Aşklar Diyarı - Kanal D

Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, Mucize gibi yüksek gişe başarısına ulaşan sinema filmlerine imza atan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı Kapadokya'nın en köklü ailelerinden Alaca'ya gelin olarak gelen özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü Arhan'ın entrikalarla dolu imkansız aşkını takip ediyor.


Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024 
Tür: Dram 
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Senarist: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal
Oyuncular: Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım


23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları Kanal D'de izleyiciyle buluşacak olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Güzel Aşklar Diyarı 2. Fragmanı

 

Karadut - ATV

Ünlü yönetmen Murat Saraçoğlu ile birçok fenomen dizinin senaristi Sırma YanıkFazilet Hanım ve Kızları'ndan yedi yıl sonra bir araya getiren Karadut kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal'ın babasına verdiği söz doğrultusunda ev hanımlığına dönmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor.


Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024 
Tür: Dram 
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Senarist: Sırma Yanık
Oyuncular: İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Selin Türkmen, Rami Narin, Nursel Köse


23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları ATV'de izleyiciyle buluşacak olan Karadut dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Karadut | Fragman

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.