Box Office Türkiye: Suicide Squad gişeye damga vurmaya devam ediyor

3.425 Gösterim
22 Ağustos 2016 19:00
Box Office Türkiye: Suicide Squad gişeye damga vurmaya devam ediyor

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Suicide Squad, elde ettiği hasılatla gişe rakamları listesindeki liderliğini sürdürdü.


Dünya genelinde vizyona bir numaradan giriş yapan Suicide Squad, ülkemizde de çarpıcı bir hasılat rakamıyla gösterime girmiş, tüm zamanların Ağustos ayı açılış rekorunu kırmıştı. Film, Türkiye'deki ikinci hafta sonunda da box office liderliğini bırakmadı. Dünya genelinde şu ana kadar $572 milyon elde eden Suicide Squad'ı ikinci hafta sonunda 115.835 biletli seyirci izledi.

Gösterimdeki altıncı hafta sonunu geçiren Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course), istikrarlı gişe performansını sürdürerek Suicide Squad'ın ardından ikinci sırada yer aldı. Yabancı filmler içerisinde 2016 yılının en çok izlenen dördüncü yapımı olan ve bir milyon barajını geçen film, bu listede hemen önünde bulunan Deadpool ve Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) gibi filmleri önümüzdeki günlerde arkasına alacak gibi görünüyor.

 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets), 42.157 biletli seyirci tarafından izlenerek listede üçüncü sırada yer alırken, vizyonun yeni filmlerinden Barbie: Uzay Macerası listeye dördüncü sıradan giriş yaptı. Dokuz yıl aradan sonra gelen Matt Damon'lı Bourne filmi Jason Bourne ise listenin beşinci sırasında yer aldı.

19-21 Ağustos "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.