Box Office Türkiye: Suicide Squad Ağustos ayı rekoruyla geldi

3.800 Gösterim
15 Ağustos 2016 16:42
Box Office Türkiye: Suicide Squad Ağustos ayı rekoruyla geldi

Yazın en merak edilen filmlerinden biri olan Suicide Squad, 262.331 biletli seyirci tarafından izlenerek tüm zamanların en iyi Ağustos ayı açılışını yapmış oldu.


Tüm dünyada gişe rakamları listelerinin zirvesinde yer alan Suicide Squad, ülkemizde de üstün bir gişe performansıyla vizyona girdi. Vizyondaki ilk hafta sonunda 262.311 biletli seyirci tarafından tercih edilen film, genel tabloda bu yılın en iyi açılış yapan filmlerinden biri olurken, yabancı filmler arasında 2016 yılının en iyi açılış yapan dördüncü filmi oldu. Seyircinin ilgiyle karşıladığı Suicide Squad'ın, ayrıca elde ettiği bu gişe rakamı ile tüm zamanların en iyi Ağustos ayı açılışını yapmış olduğunu da belirtelim.

Dünya genelinde şu ana kadar $465 milyon kazanmayı başaran Suicide Squad, hafta sonu gişe rakamları listesinin zirvesine oturarak Buz Devri 5: Büyük Çarpışma'nın dört haftalık liderliğine de son vermiş oldu. Türkiye'de toplamda 996.360 biletli seyirci tarafından izlenen ve bu hafta sonunun ikinci sırasında yer alan Buz Devri 5, önümüzdeki günlerde bir milyon barajını aşmış filmler arasına adını yazdıracak.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets), vizyondaki ikinci haftasında Box Office Türkiye hafta sonu rakamları listesinin üçüncü sırasında yer alırken, Jason Bourne listede kendine dördüncü sıradan yer buldu. Bu hafta sonu vizyona giren yeni filmlerden biri olan Café Society, elde ettiği hasılat rakamıyla son beş yıl içerisinde en iyi açılış yapan Woody Allen filmi oldu.

12-14 Ağustos "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.