Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Terminal'den Türkçe altyazılı fragman!

2.452 Gösterim
28 Haziran 2018 11:10
Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Terminal'den Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Terminal'den Türkçe altyazılı fragman ve karakter afişleri yayınlandı.


Craig Gillespie'nin I, Tonya filmindeki ses getiren performansıyla Oscar adaylığına layık görülen Margot Robbie'nin başroldeki Annie karakterine hayat verdiği Terminal, senaryosuyla beraber yönetmenliğini de üstlenen Vaughn Stein'ın ilk uzun metraj filmi. Robbie'ye Simon PeggMike MyersMax Irons ve Dexter Fletcher gibi isimlerin eşlik ettiği filmin konusu ise şu şekilde: 

 

Renkli, hareketli Las Vegas ve Manhattan arka sokaklarını hatırlatan, anonim bir şehir. Şehrin devasa tren garında, "Hattın Sonu" adlı bir restoran. Annie, restoranın meraklı ama bir o kadar da gizemli garsonudur. İki kiralık katil, sıradaki görevleri için haber beklerken Annie'nin mekanını uğrak yer olarak seçmişlerdir. Fakat bilmedikleri bir şey vardır: Annie zarif ve göz alıcı kırmızı mantosunu giyip ortadan kaybolduğunda, bir şeyler dönüyor demektir!

Margot Robbie'nin başrolüyle beraber yapımcılığını da üstlendiği; suç, gerilim ve dram özelliği taşıyan Terminal, 13 Temmuz 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı fragman ve karakter afişlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.