Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'li Dreamland filminden Türkçe altyazılı fragman!

2.970 Gösterim
17 Ağustos 2021 12:20
Box Office Türkiye Özel: Margot Robbie'li Dreamland filminden Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: Ünlü oyuncu Margot Robbie ile adını Peaky Blinders dizisiyle duyuran Finn Cole'un başrollerini paylaştığı Düşler Ülkesi (Dreamland) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2016 yapımı As You Are ile çıkış yapan sinemacı Miles Joris-Peyrafitte'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Nicolaas Zwart'ın kaleme aldığı Düşler Ülkesi (Dreamland) başrollerini Margot Robbie ve Finn Cole paylaşırken, ikiliye Travis Fimmel, Kerry Condon, Darby Camp, Garrett Hedlund gibi isimler eşlik ediyor. 

27 Ağustos'tan itibaren seyirciyle buluşacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

1930’ların Büyük Buhran dönemi Teksas’ında annesi ve üvey babasıyla bir çiftlik evinde yaşayan genç Eugene Evans, günlerini küçük suçlar işleyerek geçirmektedir. Kasabada gerçekleşen bir banka soygunu sonrası kaçan faillerden Allison Wells, Eugene’in oturduğu çiftliğin ambarına saklanır. Güzel kadının etkisinde kalan Eugene, Allison’ın saklanmasına yardım etmekten kendini alamaz. Zamanla birbirine aşık olan çift Meksika’ya kaçmaya karar verince, polisle aralarında amansız bir kovalamaca başlar.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.