Box Office Türkiye Özel: Julia Roberts ve Lucas Hedges'ın başrolleri paylaştığı Ben Is Back'ten Türkçe altyazılı fragman!

2.592 Gösterim
19 Şubat 2019 14:55
Box Office Türkiye Özel: Julia Roberts ve Lucas Hedges'ın başrolleri paylaştığı Ben Is Back'ten Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: Julia Roberts ve Lucas Hedges'ın başrolleri paylaştığı Ben Is Back'ten Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2002 yapımlı About a Boy ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Akademi Ödülü adaylığına layık görülen Peter Hedges'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Ben Is Back, madde bağımlısı bir genç olan Ben Burns'ün Noel arifesinde ansızın ailesinin evine dönmesinin akabinde başta annesi Holly ve diğer aile üyelerinin 24 saat içerisinde hayatlarının tamamen tepetaklak oluşunu konu ediniyor. 2016 yapımlı Manchester by the Sea ile Oscar adaylığına layık görülen Lucas Hedges'ın Ben karakterine hayat verdiği filmde annesi Holly rolünde seyirci karşısına usta isim Julia Roberts çıkıyor.

Hedges ve Roberts'ın başrolleri paylaştığı Ben Is Back'in kadrosunda Courtney B. Vance, Kathryn Newton ve Rachel Bay Jones gibi isimler yer alıyor. 26 Nisan 2019 tarihinde ülkemizde vizyonla buluşacak filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.