Box Office Türkiye Özel: Altın Küre ödüllü Minari filminden Türkçe altyazılı fragman!

2.280 Gösterim
3 Mart 2021 16:30
Box Office Türkiye Özel: Altın Küre ödüllü Minari filminden Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film ödülüne layık görülen Minari'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Prömiyerinin gerçekleştirildiği 2020 Sundance Film Festivali'nde hem Seyirci Ödülü hem de Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen ve ödül sezonunun övgülere mazhar olan yapımlarından biri olan Minari'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film ödülüne uzanan ve 93. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film dahil olmak üzere birçok kategoride adaylık kazanması beklenen filmin oyuncu kadrosunda The Walking Dead, Okja ve Burning gibi yapımlarla tanınan Steven Yeun'un yanı sıra Yeri Han, Yuh-jung Youn, Noel Cho, Alan S. Kim gibi isimler eşlik ediyor.

 

 

Lee Isaac Chung'un yazıp yönettiği Minari'nin ülkemizde sinemalar açıldıktan sonra gösterimde olması bekleniyor. Merakla beklenen filmin konusu ve Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Minari, Güney Koreli göçmen Yi ailesinin 1980’ler Amerika’sında yeni bir hayat kurma hikayesini anlatıyor. Baba Jacob’un çiftlik kurma hayaliyle Kaliforniya’dan Arkansas’a taşınan aile, kendi kimlik krizleri ve Reagan döneminin ekonomik zorlukları arasında sıkışıp kalır. İdeallerindeki hayattan uzaklaştıkça, Jacob ve Monica çiftinin birbiriyle olan bağları zayıflamaya başlar. Çocuklarının bakımına yardım etmesi için, anneanne Soonja’yı (büyük övgü alan performansıyla Yuh-jung Youn) davet ederler. Muzip anneannenin gelişi, aileye kolay pes etmemeleri gerektiğini hatırlatacaktır. Tıpkı her tür koşulda zorluklara dayanıp kök salmasıyla bilinen, Kore’ye özgü “Minari” bitkisi gibi… 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.