Box Office Türkiye Özel: 8 Haziran'da gösterime girecek olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan Türkçe altyazılı özel klip!

3.649 Gösterim
5 Haziran 2018 15:30
Box Office Türkiye Özel: 8 Haziran'da gösterime girecek olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan Türkçe altyazılı özel klip!

Yaz sezonunun en merak edilen filmlerinden biri olan ve 8 Haziran'dan itibaren seyirciyle buluşacak Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan filmde yer alan onlarca çeşit dinozorun anlatıldığı Türkçe altyazılı özel bir klip yayınlandı.


$1,672 milyar hasılatla dünya genelinde tüm zamanların en çok gişe elde eden beşinci filmi Jurassic World'ün devamı niteliğindeki Yıkılmış Krallık, 08 Haziran'da seyirciyle buluşuyor. Vizyonuna kısa bir süre kala, filmin prodüksiyon sürecinden filmde yer alan dinozorlara kadar geniş kapsamlı görüntülerin yer aldığı Türkçe altyazılı özel bir klip yayınlandı.

J.A. Bayona'nın yönetmenliğini üstlendiği Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Jurassic evreninin sevilen karaktelerini yeniden seyirciyle buluşturmanın yanı sıra onlarca farklı dinozora da ev sahipliği yapacak. Öyle ki yayınlanan klipte belirtildiği şekliyle, Yıkılmış Krallık'ta diğer tüm Jurassic filmlerinin toplamında gördüğümüzden daha çok dinozor göreceğiz. Christ Pratt ile Bryce Dallas Howard'ın başrollerinde yer aldığı devam filmi, Jurassic World'ün dinozorlar tarafından yıkılmasından dört yıl sonra, adada yanardağının harekete geçmesiyle Owen ve Claire'in dinozorları kurtarma çabasını konu ediniyor.

 

08 Haziran'da salonlardaki yerini alacak olan filmin ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan yeni klibine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.