Box Office Türkiye Özel: 12 Kasım'da gösterime girecek olan Dün Gece Soho'da filmini ön gösterimde izleme fırsatı!

1.824 Gösterim
4 Kasım 2021 15:45
Box Office Türkiye Özel: 12 Kasım'da gösterime girecek olan Dün Gece Soho'da filmini ön gösterimde izleme fırsatı!

Box Office Türkiye Özel: Anya Taylor-Joy ve Thomasin McKenzie'nin başrollerini paylaştığı, yılın merakla beklenen yapımlarından Dün Gece Soho'da (Last Night in Soho) filmini ön gösterimde izleme fırsatı!


2017 yapımı Baby Driver'dan bu yana sadece The Sparks Brothers belgeselini çeken Edgar Wright'ın gerilim ve korku filmi Dün Gece Soho'da (Last Night in Soho), moda tasarımı tutkunu Eloise'in, kendini bir anda 1960'ların Londra'sında bularak müzik piyasasında yükselmeye çalışan Sandy ile karşılaşması sonucu gelişen olayları konu ediniyor. Anya Taylor-Joy ve Thomasin McKenzie'nin başrollerini paylaştığı film, 12 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşacak.

 

Merakla beklenen filmin, 11 Kasım günü İstanbul'da yapılacak ön gösterimine davetiye kazanma fırsatı ise Box Office Türkiye’de! 7 Kasım saat 16.00'a kadar Twitter'da aşağıya eklediğimiz ilgili tweetimizi RT'leyen takipçilerimiz arasında yapılacak çekilişle 5 kişi, çift kişilik ön gösterim davetiyesinin sahibi olacak. Ön gösterim saati ve mekânı, 8 Kasım'da yapılacak çekiliş sonrasında kazananlara açıklanacaktır.

*Ön gösterimde, hâlihazırda sinemalarda uygulanan seyircinin çift doz aşılı olması veyahut son 48 saat içerisinde negatif PCR testi sonucu almış olması şartı aranmaktadır. Davetiyeyi kazananlardan bu koşullara uymaları beklenmektedir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.