Box Office Türkiye: Otel Transilvanya 3, 105 bin seyirciyle ilk hafta sonunda gişenin zirvesinde!

2.487 Gösterim
16 Temmuz 2018 18:38
Box Office Türkiye: Otel Transilvanya 3, 105 bin seyirciyle ilk hafta sonunda gişenin zirvesinde!

Otel Transilvanya 3, yaklaşık 105 bin seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye hafta sonu listesine birinci sıradan dahil oldu.


ABD'de beklentileri karşılayan bir açılışa imza atan ve Box Office ABD'nin birinci sırasına yerleşen Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, Türkiye'de de benzer şekilde seyreden bir açılış performansına imza attı. Önemli bir fark ise, ABD'de açılış miktarı olarak ikinci filmin bir miktar gerisinde kalan film, Türkiye'de serinin şu ana kadarki en iyi açılışını gerçekleştirdi.

 

Dwayne Johnson'ın ABD'de beklenti altı bir açılışa imza atan yeni filmi Gökdelen (Skyscraper), Türkiye'de Johnson'ın son yedi ay içerisinde gösterime giren diğer iki filmi Jumanji: Vahşi Orman ve Rampage'ın açılış miktarlarına paralel bir ilk üç gün performansı olan 84.065 seyirciyle vizyona adımını attı.

 

İlk iki sırasında hafta sonunun yeni filmlerinin bulunduğu listenin üçüncü basamağında ise Ant-Man and the Wasp yer alıyor. İkinci hafta sonunda 67.570 seyirci tarafından izlenen film, on günde toplamda 333.235 seyirciye ulaştı. Hafta sonunun bir diğer yeni filmi Kapalak Kızı, 37.751 seyirciyle dördüncü sırada kendine yer bulurken, toplamda 900 bin seyirciye yaklaşan Jurassic World: Yıkılmış Krallık listenin beşinci sırasında bulunan yapım oldu.

13 - 15 Temmuz 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.