Box Office Türkiye: Nolan'ın yeni filmi Dunkirk gişenin zirvesinde!

2.849 Gösterim
24 Temmuz 2017 18:30
Box Office Türkiye: Nolan'ın yeni filmi Dunkirk gişenin zirvesinde!

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de vizyona gişenin zirvesinden giriş yaptı.


Dünya genelinde gösterimdeki ilk üç gününde $105,9 milyon hasılat elde etmeyi başaran Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk, Box Office Türkiye'ye de listenin tepesinden giriş yaptı. Batı eleştirmenleri tarafından şimdiden yılın en iyi yapımları arasında gösterilen Dunkirk, ülkemizde ilk hafta sonunda 90.062 seyirci tarafından izlendi. Yönetmenin bir önceki filmi Yıldızlararası (Interstellar) da yakın bir miktar olan 92 bin seyirciyle açılışını gerçekleştirmiş, toplamda ise yaklaşık 750 bin seyirciye ulaşmayı başarmıştı. Dunkirk'ün aynı başarıyı tekrarlayıp tekrarlayamayacağı önümüzdeki hafta içerisinde belli olacaktır. Fakat şu an görünen tabloya göre Dunkirk'ün gişe performansı, 99 bin seyirciyle açılışını yapıp toplamda 447 bin seyirciye ulaşan Kara Şövalye (The Dark Knight)'ye daha yakın bir gidişat gösterecek gibi duruyor.

Bir önceki hafta sonunun gişe lideri Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes), 86.186 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ise üçüncü hafta sonunda 45.750 seyirciyle Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasından kendine yer buldu. Transformers 5: Son Şövalye (Transformers: The Last Knight) listenin dördüncü sırasında hafta sonunu kapatırken, Box Office Türkiye'nin bu hafta sonundaki beşincisi, haftanın yenilerinden Zombi Ekspresi (Train to Busan) oldu.

 

Temmuz ayı içerisinde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi, yılın 30. hafta sonunda da seyirci rekorunun kırıldığını belirtelim.

21 - 23 Temmuz 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.