Box Office Türkiye: Jason Statham'lı Suikast vizyona hızlı girdi!

9.846 Gösterim
29 Ağustos 2016 16:09
Box Office Türkiye: Jason Statham'lı Suikast vizyona hızlı girdi!

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı Suikast (Mechanic: Resurrection), ilk hafta sonunda elde ettiği hasılat ile yabancı yapımlar içerisinde 2016 yılının en iyi açılış yapan altıncı filmi olurken, hafta sonu gişe rakamları listesinin zirvesine yerleşmeyi başardı.


2011 yapımı The Mechanic'in devam filmi niteliğinde olan, başrollerinde Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones gibi isimlerin yer aldığı Suikast (Mechanic: Resurrection), ilk hafta sonunda sağlam bir gişe performansı göstererek hafta sonu box office listesinin liderliğini Suicide Squad'tan almayı başardı. 158.016 biletli seyrici tarafından izlenen film, yabancı filmler içerisinde 2016 yılının en iyi açılış yapan altıncı filmi oldu. Filmin açılış hafta sonunda elde ettiği gişe, ayrıca Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı filmler arasında en iyi açılış performansı olarak göze çarpıyor.

Son iki haftanın gişe lideri Suicide Squad ise 26-28 Ağustos hafta sonunda 54.389 biletli seyirci tarafından izlenerek listenin ikinci sırasında yer aldı. Şu ana kadar 733.220 bilet satan Suicide Squad'ı takip eden yapım ise bu hafta sonunun diğer bir yeni filmi Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) oldu. Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course), listede dördüncü sırada yer alırken, toplamda 1.183.960 kişi tarafından izlenerek 2016 yılının şu ana kadar en çok seyirci çeken ikinci yabancı filmi payesine erişmiş oldu. Listenin beşinci sırasında ise bu yazın gişe canavarlarından birine dönüşen Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets) yer aldı.

 

16-28 Ağustos "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.