Box Office Türkiye: It, ülkemizde de gişenin zirvesine yerleşti

3.608 Gösterim
18 Eylül 2017 18:00
Box Office Türkiye: It, ülkemizde de gişenin zirvesine yerleşti

Yurt dışında box office listelerinin bir numarası olan O (It), ülkemizde de açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi.


Stephen King'in aynı isimli eserinde sinemaya uyarlanan ve özellikle ABD'de birçok rekorun yeni sahibi olan O (It), ülkemizde vizyondaki ilk hafta sonunda 100.072 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'ye zirveden giriş yaptı. Filmin bu açılış performansı, korku filmleri içerisinde yılın ikinci en iyi açılışı olarak kayıtlara geçti (Birinci sırada 01 Eylül'de gösterime giren ve 117.419 seyirciyle açılışını gerçekleştiren Siccin 4 bulunuyor).

Vizyondaki dördüncü hafta sonunda 65.402 seyirci tarafından izlenerek listenin ikinci sırasında yer alan Çılgın Hırsız 3 (Despicable Me 3), toplamda 864.162 seyirciye ulaştı. Film, bir milyon seyirci barajını önümüzdeki birkaç içerisinde kolaylıkla aşacak gibi duruyor.

 

Alper Mestçi'nin yönettiği Siccin 4 ise 40.345 seyirciyle Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasında yer aldı. Siccin 4, on yedi günde 371.235 seyirciye ulaşarak şimdiden serinin en çok izlenen filmi oldu.

 

Şansımı Seveyim dördüncü hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer alırken, Barry Seal: Kaçakçı (American Made) vizyondaki ikinci hafta sonunda kendine beşinci sıradan yer buldu.

15 - 17 Eylül 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.