Box Office Türkiye: Haftalar sonra gişenin zirvesi değişti

5.190 Gösterim
3 Nisan 2017 17:45
Box Office Türkiye: Haftalar sonra gişenin zirvesi değişti

ABD'de açılışını zirvede gerçekleştiren Patron Bebek (The Boss Baby), Box Office Türkiye'nin de liderliğine yerleşmeyi başardı.


Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesinde, haftalar sonra farklı bir film bulunuyor. Recep İvedik 5'in altı haftadır üst üste zirvede yer aldığı listenin yeni lideri, vizyonun yenilerinden Patron Bebek oldu.

 

ABD'de olduğu gibi, Türkiye'de de açılışını zirvede gerçekleştiren Patron Bebek, böylelikle 2017 yılında şu ana kadar Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesinde yer alabilen ikinci yabancı film oldu (Diğer yabancı film ise John Wick 2).

 

Hafta sonunun bir diğer merak edilen filmi Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell), 108.352 biletli seyirciyle zirveyi yakından takip etti. Filmin bu açılış performansı, Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı bir başka film olan Lucy'nin 115.091 seyircilik açılışıyla paralellik gösteriyor. Filmin toplamda ne kadar seyirciye ulaşabileceği konusunda, önümüzdeki hafta sonu belirleyici olacak.

Son altı hafta sonunun lideri Recep İvedik 5, yedinci hafta sonunda 103.468 seyirci rakamına ulaşarak listenin üçüncü sırasında yer aldı. Film, böylelikle yedi milyon seyirci baremini aşabilen ikinci yapım olmuş oldu.

 

Sonsuz Aşk, ikinci hafta sonunda Box Office Türkiye'nin dördüncü sırasında yer alırken, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Tatlım Tatlım beşinci sıradan kendine yer buldu. Haftanın yenilerinden Biz Size Döneriz ise açılışını altıncı sırada gerçekleştirdi.

31 Mart - 02 Nisan 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.