Box Office Türkiye: Gişenin yeni lideri Dağ 2 oldu

9.281 Gösterim
7 Kasım 2016 16:40
Box Office Türkiye: Gişenin yeni lideri Dağ 2 oldu

Sinemaseverler salonları doldurmaya devam etti ve Kasım ayının ilk hafta sonunda bir milyonu aşkın seyirci rakamına ulaşıldı. Box Office Türkiye'nin yeni lideri ise Dağ 2 oldu.


Ekim ayının son hafta sonunda bir milyon seyirci rakamına yaklaşılmış, Ekim ayı adına tüm zamanların en çok seyirci çeken hafta sonuna şahit olmuştuk. Kasım ayının ilk hafta sonunda ise tam 1.009.728 biletli seyirci koltuklarındaki yerini aldı. Birden fazla gişe iddiası bulunan filmin vizyonda olmasıyla bu tablonun ortaya çıktığı Box Office Türkiye'nin yeni lideri ise Dağ 2 filmi oldu. İlk filmin açılış rakamını üçe katlayan Dağ 2, 223.772 biletli seyirci ile 2016 yılının en iyi açılış yapan sekizinci yerli filmi oldu.

Kasım ayı kapsamında tüm zamanların en çok seyirci çeken dördüncü hafta sonuna şahitlik yaptığımız listede, Marvel'ın yeni filmi Doktor Strange ikinci olurken, Yılmaz Erdoğan imzalı Ekşi Elmalar 172.401 biletli seyirciyle üçüncü sırada yer aldı. Son iki hafta sonunun lideri İkimizin Yerine listenin dördüncü sırasından kendine yer bulurken, film üçüncü hafta sonunda bir milyon barajını aşarak toplamda 1.093.784 seyirci rakamına ulaştı. Listenin beşinci sırasında ise Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi yer aldı. Bu haftanın diğer yeni filmlerinden Geniş Aile 2: Her Türlü ve Troller'in de altı ve yedinci sıralardan açılışlarını yaptıklarını belirtelim.

04-06 Kasım 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.