Box Office Türkiye: Deadpool 2 liderliğini sürdürdü, Ahlat Ağacı ilk üç günde yaklaşık 47 bin seyirci tarafından izlendi

4.302 Gösterim
4 Haziran 2018 19:12
Box Office Türkiye: Deadpool 2 liderliğini sürdürdü, Ahlat Ağacı ilk üç günde yaklaşık 47 bin seyirci tarafından izlendi

Deadpool 2, vizyondaki üçüncü hafta sonunda da gişe liderliğini korurken, Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Ahlat Ağacı yaklaşık 47 bin seyirciyle açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi.


Üçüncü hafta sonunda 90.746 seyirci tarafından izlenen Deadpool 2, Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Tıpkı selefi gibi toplamda 1 milyon seyirci baremini de geride bırakan film, ilerleyen günlerde toplamda 1.122.044 seyirci tarafından izlenen Deadpool'u geçecek gibi duruyor.

 

Hafta sonunun en merak edilen filmi Ahlat Ağacı, 46.868 seyirciyle Nuri Bilge Ceylan filmleri arasında en iyi açılışa imza attı. Prömiyerini geçen ay içerisinde Cannes'da gerçekleştiren film, hafta sonunda salon başına en iyi ortalama seyirci miktarına da ulaşan yapım oldu. Filmin toplamda 304.782 seyirci tarafından izlenen Altın Palmiyeli Kış Uykusu'nu geride bırakması zor gözükürken, Ahlat Ağacı'nın vizyondaki ikinci hafta sonu performansı bize bu konuda daha net bir fikir verecektir.

Haftanın bir diğer yeni filmi Cüce Dedektif Şerlok, 34.540 seyirciyle listeye üçüncü sıradan giriş yaparken, vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi 25.906 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Haftanın yenilerinden Kasırgada Vurgun ise 24.244 seyirciyle beşinci sırada kendine yer bulan yapım oldu.

01 - 03 Haziran 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.