Nuri Bilge Ceylan

Nuri Bilge Ceylan

Doğum Bilgisi

26 Ocak 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ahlat Ağacı 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 246.766 3.258.117
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Pinema 304.782 3.577.811
Bir Zamanlar Anadolu'da 23 Eylül 2011
Tiglon 161.181 1.599.541
Üç Maymun 24 Ekim 2008
UIP Türkiye 127.668 1.173.753
İklimler 20 Ekim 2006
Özen Film 35.345 257.556
Uzak 20 Aralık 2002
Özen Film 63.845 259.198
Mayıs Sıkıntısı 10 Aralık 1999
Özen Film 24.006 38.578
Kasaba 5 Aralık 1997
NBC Film - -