Box Office Türkiye: Çılgın Hırsız 3'ten etkileyici açılış!

3.127 Gösterim
28 Ağustos 2017 18:30
Box Office Türkiye: Çılgın Hırsız 3'ten etkileyici açılış!

Tüm dünyada önemli bir hayran kitlesine sahip olan Çılgın Hırsız (Despicable Me) serisinin dördüncü filmi, serinin Türkiye'deki en iyi açılışına imza atarak Box Office Türkiye'ye zirveden giriş yaptı.


Çılgın Hırsız 3, seriyle birlikte popüler kültüre mâl olan Minyonların solo filmini de dâhil ettiğimizde, serinin Türkiye'deki en iyi açılışına imza attı. 203.926 biletli seyirci tarafından izlenen yapımın bu açılış performansı, tüm zamanların en iyi üçüncü Ağustos ayı açılışı olarak kayda geçti. Bakalım Çılgın Hırsız 3, iki yıl önce gösterime giren ve 198 bin seyirciyle açılışını gerçekleştiren Minyonlar gibi bir milyon seyirci baremini zorlayabilecek mi?

438.456 biletli seyirciyle Ağustos ayı son hafta sonu toplam seyirci rekorunun kırıldığı hafta sonunda, Box Office Türkiye'nin ikinci sırasında bir başka etkileyici açılışa imza atan Şansımı Seveyim yer aldı. İlk üç gününde 72.734 seyirci tarafından izlenen film, Cumali Ceber'den sonra yazın hatrı sayılır bir gişe sonucu elde eden ikinci yerli filmi olacak gibi duruyor.

 

Bir önceki hafta sonunun lideri Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (Annabelle: Creation) listenin üçüncü sırasında yer alırken, vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Aamir Khan'lı Dangal 18.718 seyirciyle dördüncü sıradan kendine yer buldu. Idris Elba'lı Kara Kule (The Dark Tower) ise hafta sonunun beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

James Cameron'ın kült bilim-kurgu serisi Terminator'ün restore 3D versiyonuyla yeniden gösterime giren ikinci filmi Terminator 2: Mahşer Günü ise, ilk hafta sonunda 8.439 seyirci tarafından izlendi.

25 - 27 Ağustos 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.