Box Office ABD: Venom: Let There Be Carnage'dan pandemi rekoru!

5.419 Gösterim
4 Ekim 2021 12:18
Box Office ABD: Venom: Let There Be Carnage'dan pandemi rekoru!

Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), ABD'de ilk hafta sonunda $90,1 milyon hasılata ulaşarak pandemi döneminin en iyi açılış performansına imza attı. Serinin ilk filmi, yaklaşık 3 yıl önce $80,26 milyonla açılışını gerçekleştirmişti.


2018 yılında gösterime giren ve toplamda $856 milyon hasılata ulaşan Venom: Zehirli Öfke'de olduğu gibi Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), ilk hafta sonunda elde ettiği $90,1 milyonla sadece selefinin açılış performansının üzerine çıkmadı, pandemi döneminin en iyi açılışına imza atmayı başardı. Sony başkanı Tom Rothman, Venom: Let There Be Carnage'ın başarısının yanı sıra izleyicinin sadece sinemalarda görebileceği bir filme böyle bir ilgi göstererek filmi ödüllendirmesinden de memnun olduklarını açıkladı. Venom 2'nin de gişeden başarılı sonuçlarla ayrılmasının akabinde, Sony'nin Morbius ve gelecek filmlerle birlikte hakları kendisinde olan Marvel karakterlerini sinemaya uyarlamaya devam etmesi bekleniyor.

 

Haftanın bir diğer yeni filmi Addams Ailesi 2 (The Addams Family 2), vizyondaki ilk üç gününde $18 milyon elde ederek Box Office ABD'ye ikinci sıradan giriş yaparken, uzun süredir listenin birinci sırasında yer alan Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), beşinci hafta sonunda $6 milyonla üçüncü basamakta kendine yer buldu. The Sopranos'un öncül hikâyesi niteliğindeki The Many Saints of Newark, açılışını $5 milyon hasılatla dördüncü sırada yaparken, gösterimdeki ikinci hafta sonunu geride bırakan Sevgili Evan Hansen (Dear Evan Hansen), $2,45 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.