Box Office ABD: Shang-Chi, üst üste üçüncü hafta sonunda da lider!

2.300 Gösterim
20 Eylül 2021 13:25
Box Office ABD: Shang-Chi, üst üste üçüncü hafta sonunda da lider!

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), ABD'deki üçüncü hafta sonunda elde ettiği $21,7 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü.


ABD'de vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), $21,7 milyon hasılatla gişenin birinci sırasındaki yerini korudu. ABD'de şimdiye kadar $176,9 milyona ulaşan film, Çin gibi gişede oldukça iyi bir sonuca imza atabileceği bir ülkede gösterime girmemesine rağmen dünya genelinde $320,6 milyona erişmeyi başardı.

 

Vizyondaki altıncı hafta sonunu kapatan Gerçek Kahraman (Free Guy), $5,2 milyonla ikinci sıradaki yerini korudu. Pandemi döneminin gişede en başarılı Hollywood yapımlarından biri olan film, ABD'de $108,6 milyona, dünya genelinde ise $298,3 milyona ulaştı.

 

Haftanın yeni filmlerinden usta oyuncu ve sinemacı Clint Eastwood'un yeni filmi Cry Macho, $4,5 milyonla beklentilerinde altında kalan bir açılış performansına imza attı ve listeye üçüncü sıradan giriş yaptı. Gösterimdeki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Şeker Adamın Laneti (Candyman), $3,5 milyon ile dördüncü sırada kendine yer bulurken, Habis (Malignant) $2,7 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (17 - 19 Eylül 2021) 

 

1- Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) - $21,7 milyon 

2- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $5,2 milyon 

3- Cry Macho - $4,5 milyon 

4- Şeker Adamın Laneti (Candyman) - $3,5 milyon 

5- Habis (Malignant) - $2,7 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.