Box Office ABD: Patron Bebek gişenin yeni lideri oldu

4.200 Gösterim
3 Nisan 2017 13:20
Box Office ABD: Patron Bebek gişenin yeni lideri oldu

Hafta sonunda gösterime giren animasyon Patron Bebek (The Boss Baby), açılışını Box Office ABD'nin zirvesinde gerçekleştirdi.


DreamWorks'ün yeni animasyonu Patron Bebek (The Boss Baby), Kuzey Amerika'daki ilk hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı. Vizyondaki ilk üç gününde tahmini $49 milyon hasılat elde eden Patron Bebek, böylelikle DreamWorks'ün onuncu en iyi açılış yapan filmi oldu.

İki hafta boyunca Box Office ABD listelerini domine eden Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), üçüncü hafta sonunda yeni lider Patron Bebek filmini az bir farkla ikinci sıradan takip etti. Filmin, on yedi günde dünya genelinde $876 milyon hasılata ulaştığını da belirtelim.

 

Hafta sonunun bir diğer merak edilen filmi Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell) ise ABD'de sektör beklentilerinin altında bir açılışa imza attı. Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı yapım, ilk üç gününde tahmini $19 milyon hasılat elde etti.

 

Box Office ABD'nin dördüncü sırasında, vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Power Rangers yer alırken, Kong: Kafatası Adası ise listenin beşinci sırasından kendine yer buldu.

Box Office ABD (31 Mart - 2 Nisan 2017)

  1. Patron Bebek - $49 milyon (~5,2 milyon seyirci)
  2. Güzel ve Çirkin - $47,5 milyon (~4,9 milyon seyirci)
  3. Kabuktaki Hayalet - $19 milyon (~1,9 milyon seyirci)
  4. Power Rangers - $14,5 milyon (~1,6 milyon seyirci)
  5. Kong: Kafatası Adası - $8,8 milyon (~950 bin seyirci)

* Seyirci sayıları, MPAA'in yayınladığı güncel ortalama bilet fiyatları baz alınarak yaklaşık biçimde belirtilmiştir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.