Box Office ABD: No Time to Die, $56 milyon hasılatla gişenin yeni lideri oldu

2.699 Gösterim
11 Ekim 2021 11:08
Box Office ABD: No Time to Die, $56 milyon hasılatla gişenin yeni lideri oldu

Daniel Craig'in James Bond karakterine veda filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die), ABD'de ilk üç gününde $56 milyon hasılata ulaşarak gişenin yeni lideri oldu. Film, dünya genelinde ise şu ana kadar $313,3 milyon hasılata erişti.


James Bond serisinin 25. filmi olan Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die), $60 ile $70 milyon arası açılış yapması beklenen ABD'de ilk üç gününde beklentilerin bir miktar altında kaldı ve $56 milyon hasılata ulaştı. Bu sonuç, filmi Box Office ABD'nin zirvesine taşımak içinse yeterli oldu. Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre'dan sonra Daniel Craig'in son kez 007'ye hayat verdiği No Time to Die'ın son durağı, 29 Ekim'de gösterime gireceği Çin olacak. Film şu ana kadar dünya genelinde $313,3 milyona hasılata ulaşmayı başardı.

 

Bir önceki hafta sonunda pandemi rekoruyla Box Office ABD'ye giriş yapan Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), ikinci hafta sonunda %64,5 düşüş oranıyla $32 milyona ulaştı ve listenin ikinci sırasında yer aldı. Film, dünya genelinde ağırlıklı olarak bu hafta sonu izleyiciyle buluşacak.

 

Gösterimdeki ikinci hafta sonunu geride bırakan animasyon film Addams Ailesi 2 (The Addams Family 2), $10 milyonla üçüncü sırada kendine yer bulurken, Marvel'ın son filmi Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), $4,2 milyonla dördüncü sırada yer aldı ve dünya genelinde toplamda da$400 milyon hasılatı aşmayı başardı. The Sopranos'un öncül hikâyesi niteliğindeki The Many Saints of Newark, hâlihazırda beklentilerin oldukça altında kalan açılışının üzerine %68,8 düşüş yaşayarak $1,45 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.