Box Office ABD: Jurassic Park, 27 yıl sonra gişenin zirvesinde!

3.572 Gösterim
23 Haziran 2020 17:25
Box Office ABD: Jurassic Park, 27 yıl sonra gişenin zirvesinde!

ABD'de salgın sebebiyle ısınma turları atan sinemalarda tekrardan gösterimde olan Jurassic Park, 27 yıl sonra Box Office ABD hafta sonu listesinin zirvesinde yer aldı.


ABD'de yavaş yavaş açılmaya başlayan salonlar ile arabalı sinemalar, tüm çark yeniden dönmeye başlayana kadar klasik yapımlar ve salgın sebebiyle gösterim macerası yarıda kalan filmlerle ayakta kalmaya çalışıyor. Adaptasyon süreci bu şekilde gerçekleşince enteresan sonuçlar da kaçınılmaz oluyor.

 

Deadline'ın box office raporuna göre, salgın şartları sebebiyle 230 salonda yeniden gösterilen 1993 yapımı klasik film Jurassic Park, geçtiğimiz hafta sonunda $517,6 bin hasılat elde ederek gişenin zirvesinde yer aldı. Gösterime girdiği dönemde büyük bir gişe başarısı elde eden film, 27 yıl sonra yeniden zirvede yer alırken, listenin ikinci sırasında $516,3 bin hasılatla Steven Spielberg'in bir başka klasik filmi Jaws yer aldı. Salgın sebebiyle gösterim macerası yarıda kalan Görünmez Adam (The Invisible Man) ise $201,3 bin hasılatla hafta sonu listesinin üçüncü sırasında kendine yer buldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.