Box Office ABD: Jason Statham'lı Wrath of Man, $8,1 milyonla açılışını zirvede gerçekleştirdi

3.700 Gösterim
10 Mayıs 2021 12:30
Box Office ABD: Jason Statham'lı Wrath of Man, $8,1 milyonla açılışını zirvede gerçekleştirdi

Jason Statham ile Guy Ritchie'yi yeniden bir araya getiren Wrath of Man, ABD'de ilk hafta sonunda elde ettiği $8,1 milyon hasılatla gişenin zirvesine yerleşti.


Pandeminin etkilerinin sürmesi sebebiyle gişe filmleri için yaz sezonu oldukça sakin bir şekilde başlıyor gibi gözükse de ABD'nin özellikle New York gibi büyük eyaletlerinde kısıtlamaların yavaş yavaş kaldırılıyor olması salonlar için umut verici bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

 

ABD'de yaz sezonunun başı sayılan mayıs ayı başlangıç periyodunda gösterime girmesi beklenen Black Widow'un ertelenmesi sonrası bu boşluğu Guy Ritchie ile Jason Statham'ın yeni işbirliği Wrath of Man doldurmuştu. Yalnızca sinemalarda izleyiciyle buluşan film, ABD'de ilk üç gününde $8,1 milyon hasılat elde etti ve Box Office ABD hafta sonu listesinin zirvesine yerleşti.

 

Japonya'da yakaladığı ivmenin mini bir izdüşümüne ABD'de de ulaşan Demon Slayer: Mugen Train, $3 milyonla listenin ikinci sırasında yer alırken, dünya genelinde $72,5 milyona erişen Mortal Kombat, $2,38 milyonla geçen hafta sonunu üçüncü sırada kapattı. ABD'de pandemi sürecinde seyircinin salonlara dönüşü konusunda beklenmedik bir katalizör olan Godzilla vs. Kong ise pandemi boyunca ABD içerisinde $100 milyona ulaşabilen ilk yapım olma yolunda ilerliyor. ABD'de şu ana kadar yaklaşık $93 milyon elde eden film, dünya genelinde ise hayli başarılı bir gişe performansıyla $422,6 milyona ulaşmış durumda.

 

ABD'de bu ay sonunda gösterime girecek Cruella ve A Quiet Place Part II ile yaz sezonu hızlanmaya başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.