Box Office ABD: Deadpool & Wolverine'den 205 milyon dolarlık görkemli açılış!

3.691 Gösterim
29 Temmuz 2024 10:09
Box Office ABD: Deadpool & Wolverine'den 205 milyon dolarlık görkemli açılış!

Deadpool & Wolverine, ABD'de ilk hafta sonunda 205 milyon dolar hasılata ulaşarak tüm zamanların en iyi sekizinci açılışına imza attı.


Robert Downey Jr.'ın Comic-Con'da Doktor Doom olarak açıklanması ve Deadpool & Wolverine'in açılış hafta sonunda gişeyi süpürmesiyle birlikte Marvel belki de Avengers: Endgame'in vizyonundan bu yana en iyi hafta sonunu yaşıyor. Gişede büyük başarı elde etmesi kesin olan Deadpool & Wolverine'in, beklentilerin bile üzerinde bir açılışa imza atması, Marvel için hafta sonunun kaymağı oldu. ABD'de ilk hafta sonunda 205 milyon dolar hasılata ulaşan film, Black Panther'ı geride bırakarak tüm zamanların en iyi sekizinci açılışını gerçekleştirmiş oldu. Spider-Man: No Way Home'dan bu yana en iyi açılış performansını sergileyen Deadpool & Wolverine, R-Derecelendirmeli filmler arasında da açılış rekorunu açık farkla kırmış oldu. Film globalde ise şimdiden 438,3 milyon dolara ulaşmış durumda.

 

Bir önceki hafta sonunun gişe lideri Kasırgalar (Twisters), ikinci hafta sonunda 35,3 milyon dolarla ikinci sırada yer alırken, Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) 14,2 milyon dolar üçüncü basamakta kendine yer buldu. 1,5 milyar dolar hasılatla tüm zamanların en çok gişeye ulaşan animasyon filmi olan Ters Yüz 2 (Inside Out 2), 8,3 milyon dolarla dördüncü sırada haftayı kapatırken, yılın sürprizlerinden biri olan Cambaz (Longlegs) ise 6,8 milyon dolar hasılatla ilk beşi tamamlayan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (26 - 28 Temmuz 2024) 

 

1- Deadpool & Wolverine - 205 milyon dolar

2- Kasırgalar (Twisters) - 35,3 milyon dolar 

3- Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) - 14,2 milyon dolar

4- Ters Yüz 2 (Inside Out 2) - 8,3 milyon dolar

5- Cambaz (Longlegs) - 6,8 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.