Black Panther'ın yönetmeni Ryan Coogler, Wakanda'yı odağına alan bir dizi hazırlıyor

2.727 Gösterim
2 Şubat 2021 11:35
Black Panther'ın yönetmeni Ryan Coogler, Wakanda'yı odağına alan bir dizi hazırlıyor

Black Panther'ın yönetmeni Ryan Coogler, Disney+'da yayınlanacak ve Wakanda'yı odağına alacak olan bir dizinin hazırlıklarına başladı.


2018 yılında gösterime giren ve dünya genelinde yaklaşık $1,35 milyar hasılat elde eden Black Panther'a imza atan Ryan Coogler, Black Panther 2'nun hazırlıklarını sürdürürken Wakanda'yı odağına alan bir dizinin de hazırlıklarına başladı. Coogler ve kendisinin de dahil olduğu yapım şirketi Proximity Media'nın Disney ile imzaladığı anlaşma kapsamında, Wakanda dizisinin yanı sıra birçok yeni dizi de yer alacak.

 

Ryan Coogler'ın hikâye anlatıcılığı ve vizyonunun, onu kendi jenerasyonunun en iyi sinemacılarından biri yaptığını söyleyen The Walt Disney yönetim kurulu başkanı Bob Iger, Coogler ve ekibinin anlatacağı yeni hikâyeleri dört gözle beklediklerini belirtti.

 

Wakanda dizisi, Disney+'da yer alacağı daha önceden açıklanan Loki, She-Hulk, Ms. Marvel gibi Marvel dizilerine katılmış oldu. Ryan Coogler'ın yazıp yöneteceği Black Panther 2'nun ise 8 Temmuz 2022 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.