BKM yapımı Hazine'den fragman yayınlandı

2.213 Gösterim
19 Ekim 2022 18:16
BKM yapımı Hazine'den fragman yayınlandı

Oyuncu kadrosunda, Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren gibi isimlerin yer aldığı BKM yapımı Hazine'den fragman yayınlandı. Film, 4 Kasım'da gösterime girecek.


Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından kaleme alınan ve çekimleri geçtiğimiz yıl Nevşehir’de gerçekleşen Hazine'den fragman yayınlandı.

 

Oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren gibi isimlerin yer aldığı film, 4 Kasım'dan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut, annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.