Bir Joker filmi daha: Margot Robbie ve Jared Leto'lu Harley Quinn & Joker filmi geliyor

9.865 Gösterim
24 Ağustos 2017 12:00
Bir Joker filmi daha: Margot Robbie ve Jared Leto'lu Harley Quinn & Joker filmi geliyor

DC Films'in yaptığı ilk açıklamaya göre Martin Scorsese'nin yapımcılığını yapacağı bir Joker filminin çekileceği duyurulmuştu. Ancak ardından gelen açıklamalar başka bir Joker filmine daha işaret etti.


Dün Dc Films tarafından, Martin Scorsese yapımcılığında Joker'in orijin hikayesinin anlatılacağı fakat DC Sinematik Evreni'nde yer almayacak bir filmin çekileceği haberi paylaşılmıştı. Sonrasında The Batman filmini yönetecek olan Matt Reeves'in, filmin DC evrenine dâhil olmayacağını ima eden açıklamaları hayranların kafasını iyice karıştırmıştı.

 

Bugün gelen yeni bir haber ise bu karışıklığın boyutunu arttırdı. Habere göre, Scorsese yapımcılığındaki Joker filminin yanı sıra, DC evrenine dâhil olacak olan, Suicide Squad filminde Harley Quinn karakterini canlandıran Margot Robbie ve Joker'i canlandıran Jared Leto'nun yer alacağı bir Harley Quinn & Joker filminin hazırlıklarına başlandı. Filmi yönetecek isimler ise Crazy, Stupid, Love, Focus, I Love You Phillip Morris gibi filmlerin yönetmenleri Glenn Ficarra ve John Requa olacak.

THR (The Hollywood Reporter)'a göre film içerisinde aksiyon ve suç barındıran bir aşk hikâyesi olacak. Filmin, Suicide Squad'ın devam filminden sonra çekilmesi planlanıyor.

 

Oldukça kafa karıştıran bu açıklamaların sonunun ne olacağı bilinmez. Ancak keyifle izleyeceğimiz bir Joker filmini beklemeye devam ediyoruz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.