Bilim kurgu dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı

3.616 Gösterim
10 Ekim 2022 13:34
Bilim kurgu dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı

Westworld'ün yaratıcılarının yapımcı olarak görev aldığı bilim kurgu dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı. Dizi, 21 Ekim'den itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.


Westworld'ün yaratıcılarının yürütücü yapımcılık görevini üstlendiği bilim kurgu gerilim dizisi The Peripheral'dan fragman yayınlandı. Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak dizinin ilk sezonu, 21 Ekim'de başlayacak ve birer hafta arayla ekrana gelecek sekiz bölümden oluşacak. Hasta annesi ve erkek kardeşiyle yaşayıp ihtiyacı olan ekstra parayı kazanmak için zenginler adına sanal gerçeklik oyunları oynayan bir kadının kendisini geleceğin Londra'sında bulmasıyla yaşananları konu alan dizi, 9 Aralık'ta sezon finali yapacak. 

 

William Gibson'ın ilk basımı 2014 yılında yapılan aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin yaratıcılığını Scott Smith yaparken, Westworld'ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Chloë Grace Moretz ve Jack Reynor'ın başrollerde yer aldığı dizinin kadrosunda Gary Carr, Eli Goree, Chris Coy, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings ve Adelind Horan gibi isimler bulunuyor.

 

21 Ekim'den itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan The Peripheral dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.