Better Things'in final sezonundan fragman yayınlandı

1.568 Gösterim
10 Şubat 2022 14:24
Better Things'in final sezonundan fragman yayınlandı

FX'in sevilen dizisi Better Things'in finalini yapacak olan 5. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin final sezonu, 28 Şubat'tan itibaren ekranlarda olacak.


Los Angeles’ta oyunculuk yapan bekar bir anne olan Sam Fox'un üç kız çocuğunu tek başına yetiştirirken yaşadıklarını, benzer bir hayata sahip olan dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Pamela Adlon'ın tecrübelerine dayanarak ele alan Better Things'in 5. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin finalini yapacak olan yeni sezon, 28 Şubat'tan itibaren FX kanalı üzerinden Hulu'da yayınlanacak.

 

Better Things'de, 2 kez komedi dalında en iyi kadın oyuncu Emmy ödülüne aday olan Pamela Adlon, Sam Fox karakterine hayat verirken, kızları Max, Frankie ve Duke'u sırasıyla Mikey Madison, Hannah Alligood ve Olivia Edvard oynuyor. Bu dört isme Celia Imrie, Rebecca Metz, Alysia Reiner, Diedrich Bader, Kevin Pollak, Cree Summer, Greg Cromer ve Adam Kulbersh gibi oyuncular eşlik ediyor. 10 bölümden oluşacak 5. sezonda Danny Trejo, Lena Waithe, Ron Cephas Jones, Casey Wilson, Angela Kinsey ve Lennon Parham'ın konuk oyuncu olarak kadroda yer alması bekleniyor. 

 

Better Things'in son sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.