Danny Trejo

Danny Trejo

Doğum Bilgisi

16 Mayıs 1944

Yaş

76


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP 64.312 709.031
Ustura Dönüyor 11 Ekim 2013
Pinema 38.236 417.339
İçimdeki Şeytan 20 Ocak 2012
UIP 121.115 1.131.467
Predators 3 Eylül 2010
Tiglon 70.150 645.829
Ustura 3 Eylül 2010
Pinema 64.132 604.794
Dehşet Gezegeni 27 Temmuz 2007
Warner Bros. 28.721 246.266
Mars Entertainment 25.488 193.838
Çılgın Çocuklar 2 27 Aralık 2002
UIP 17.015 79.337
Yeni Nesil Ajan 13 Eylül 2002
Warner Bros. 297.959 1.127.558
Çılgın Çocuklar 20 Nisan 2001
UIP 35.404 92.528
Soygun (2000) 11 Ağustos 2000
UIP 57.303 129.964
Altı Gün Yedi Gece 24 Temmuz 1998
UIP 179.176 158.976
Anaconda 10 Ekim 1997
Warner Bros. - -
Con Air 5 Eylül 1997
UIP - -
Jaguar 24 Ocak 1997
Umut Sanat - -
Warner Bros. - -
Büyük Hesaplaşma 1 Mart 1996
Warner Bros. - -
Desperado 23 Şubat 1996
Warner Bros. - -