Danny Trejo

Danny Trejo

Doğum Tarihi

16 Mayıs 1944

Yaş

77


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.06.2014 709.031 TL 64.312
11.10.2013 417.339 TL 38.236
20.01.2012 1.131.467 TL 121.115
03.09.2010 645.829 TL 70.150
03.09.2010 604.794 TL 64.132
27.07.2007 246.266 TL 28.721
06.01.2006 193.838 TL 25.488
27.12.2002 79.337 TL 17.015
13.09.2002 1.127.558 TL 297.959
20.04.2001 92.528 TL 35.404
11.08.2000 129.964 TL 57.303
24.07.1998 158.976 TL 179.176
10.10.1997 - -
05.09.1997 - -
24.01.1997 - -
15.11.1996 - -
01.03.1996 - -
23.02.1996 - -