Beşinci Jason Bourne filmi yolda

4.889 Gösterim
1 Aralık 2016 14:30
Beşinci Jason Bourne filmi yolda

Bourne serisinin yapımcılarından Frank Marshall, Jason Bourne serisinin olası beşinci filminin planları dâhilinde olduğunu fakat Bourne evreninde geçecek Jeremy Renner'lı yeni bir filmin gündemlerinde olmadığını belirtti.


Yeni bir Jason Bourne filmi adına, ancak üçüncü Bourne filmi Son Ültimatom'dan 9 yıl sonra ikna edilen Matt Damon ve Paul Greengrass, geçen yaz içerisinde dördüncü Jason Bourne filmiyle karşımıza çıkmıştı. Genel olarak geçer not alan ve dünya genelinde $415 milyon hasılata ulaşan filmin ertesinde serinin nereye gideceği merak konusuydu. Zira Jason Bourne da sonu itibarıyla bir devam filmine açık kapı bırakıyordu. Bu konuda ilk somut açıklamalardan biri serinin yapımcısı Frank Marshall'dan geldi.

Marshall, Yahoo Movies UK'e verdiği kısa söyleşide serinin geleceği hakkında konuştu. Jason Bourne sonrası hem Damon ile hem de yönetmen Greengrass ile konuştuğunu ve ikisinin de ortaya çıkan işten memnun olduğunu söyleyen Marshall, kayda değer bir hikâye olması hâlinde ikilinin beşinci Jason Bourne filmi için geri dönmeye hazır olduğunu belirtti. Bourne serisine bir süre ara verdikten sonra bu kayda değer hikâyenin peşine düşeceklerini söyleyen Marshall, Bourne evreninde geçen ve Jeremy Renner'ın yer alacağı yeni bir filmin ise gündemlerinde olmadığını itiraf etti. Bakalım zaman Bourne serisi için neler gösterecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.