Benedict Cumberbatch’li Brexit: The Uncivil War temmuzda Gain'de!

1.927 Gösterim
1 Temmuz 2022 15:38
Benedict Cumberbatch’li Brexit: The Uncivil War temmuzda Gain'de!

İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkışı öncesinde yürütülen kampanyanın perde arkasında yaşananları konu edinen Benedict Cumberbatch’li Brexit: The Uncivil War filmi, temmuzda Gain kataloğunda yerini alacak.


Yakın tarihin en önemli politik gelişmelerinden biri olan Brexit sürecinde siyasi stratejist Dominic Cummings’in, İngiliz seçmenleri Avrupa Birliği'nden ayrılmaya ikna etmek için başlattığı Vote Leave kampanyası için yürütülen stratejileri ve perde arkasında yaşananları izleyiciye sürükleyici bir dille aktaran Brexit: The Uncivil War, temmuzda Gain kataloğunda yerini alacak.

James Graham tarafından yazılan ve Toby Haynes tarafından yönetilen 2019 yapımı filmde, İngiliz seçmenleri Avrupa Birliği’nden ayrılmaya ikna etmek için bir kampanya yürüten siyasi strateji uzmanı Dominic Cummings'i Oscar, Altın Küre, Primetime Emmy gibi ödüllere pek çok kez aday gösterilmiş, 2 defa BAFTA Ödülü kazanmış usta oyuncu Benedict Cumberbatch canlandırırken Lee Boardman, Richard Goulding, John Heffernan, Oliver Maltman, Simon Paisley Day, Lucy Russell, Paul Ryan, Kyle Soller, Liz White ve Rory Kinnear gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

Gain ve BBC Studios, birinci sınıf İngiliz drama markası BBC First’ün ödüllü yönetmen ve oyuncularla hayata geçirilen içeriklerinin Gain’de yayınlanması için iş birliklerini geçtiğimiz ay duyurmuşlardı. Yaz ayları süresince yayınlanacak olan Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüller almış birçok yapım, Gain Premium üyeleri tarafından hiçbir ek ücret ödemeden izlenebilecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.