Benedict Cumberbatch, Sherlock’un devamı hakkında konuştu

2.651 Gösterim
15 Mart 2021 14:07
Benedict Cumberbatch, Sherlock’un devamı hakkında konuştu

Sherlock’un başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch, verdiği röportajda dizinin 5. sezonunun olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.


Arthur Conan Doyle’un klasikleşmiş roman serisinden uyarlanan ve yayın hayatına 2010’da başlayan Sherlock, 2017’de çıkan 4. sezonundan sonra gerek yaratıcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat'ın gerekse başroller Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın takvimlerinin bir türlü uyuşmaması sebebiyle devam edememişti.

 

 

MCU’nun yeni filmlerinden olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve 2021’de vizyona girecek The Courier filmiyle tekrardan gündeme gelen Benedict Cumberbatch, Collider’a verdiği röportajda dizinin 5. sezonun olup olmayacağına dair sorulara şöyle cevap verdi:

 

“Bu soruyu cevaplayacak en yanlış kişiyim çünkü ben asla, asla demem. Bir kez daha bu soruyu cevaplayacak en yanlış kişiyim çünkü benim takvimim de Martin [Freeman] ve diğerleri gibi oldukça dolu ama kim bilir, bir gün olur da doğru senaryo gelirse ki bu dizi yerine film de olabilir, neden olmasın? Ama şimdilik böyle bir şey yok.”

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.