Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı The Accountant'tan yeni fragman!

3.341 Gösterim
28 Temmuz 2016 16:13
Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı The Accountant'tan yeni fragman!

Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı, bu yılın öne çıkan suç filmlerinden biri olan The Accountant'tan yeni fragman yayınlandı.


Ben Affleck, DC Sinematik Evreni içerisinde hem aktör hem de yönetmen olarak oldukça yoğun bir programa sahipken başka yapımlara da zaman ayırmayı başarıyor. Önümüzdeki günlerde Batman rolüyle Suicide Squad'ta izleyeceğimiz Affleck, Solo Batman filmini yazıp yönetecek, ayrıca Justice League filmlerinde de yer alacak. DC evreni dışında Denise Lehane uyarlaması Live by Night'ı yazıp yönetip başrol oynayacak olan Affleck'i Suicide Squad sonrası en yakın zamanda izleyeceğimiz yapım ise The Accountant.

Rakamlarla arası iyi olan, savant sendromlu dâhi Christian Wolff (Ben Affleck), basit görünümlü işinden kalan vakitlerde büyük çaplı suç örgütlerinin muhasebelerini tutmaktadır. Maliye Bakanlığı'ndan Ray King'in (J.K. Simmons) bu bağlantıyı yakalamasıyla Christian farklı bir aksiyonun içerisine düşecektir.

 

Ben Affleck'in yanı sıra kadrosunda J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ve John Lithgow gibi isimlerinde yer aldığı filmin Türkiye vizyon tarihi ise 4 Kasım 2016.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.