Barry dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

982 Gösterim
6 Nisan 2022 14:34
Barry dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

Emmy ödüllü kara komedi suç dizisi Barry'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı. Üç yıldır beklenen yeni sezon, 24 Nisan'dan itibaren HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 


İlk iki sezonuyla aday olduğu 30 Emmy ödülünün altısını kazanan ve 3 yıllık aradan sonra 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan kara komedi suç dizisi Barry'den fragman yayınlandı. Barry Berkman adlı kiralık katilin katıldığı oyunculuk kursunun etkisiyle kendisine yeni bir hayat kurmaya karar vermesi fakat kirli geçmişinin bir türlü peşini bırakmamasıyla yaşananları konu edinen dizi, 24 Nisan'da HBO'da ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Curb Your Enthusiasm, Seinfeld ve Silicon Valley gibi dizilerde senaristlik yapan Alec Berg'le birlikte yarattığı dizide başrolü üstlenen Bill Hader'ın rolüne geri döndüğü yeni sezonda; Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler ve Sarah Burns gibi isimler ünlü oyuncuya eşlik etmeye devam edecek. İlk iki sezon gibi 8 bölümden oluşacak olan 3. sezonun ilk dört bölümü sırasıyla Forgiving Jeff, Limonada, Ben Mendelsohn ve All the Sauces adlarını taşıyacak.

 

24 Nisan'dan itibaren HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak Barry'nin 3. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.