Ayfer Tunç'un yeni dizisi Siyah Kalp'in yayın tarihi belli oldu

793 Gösterim
6 Eylül 2024 16:29
Ayfer Tunç'un yeni dizisi Siyah Kalp'in yayın tarihi belli oldu

Aliye, Binbir Gece, Bir Zamanlar Çukurova gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Ayfer Tunç'un yeni dizisi Siyah Kalp, 12 Eylül'den itibaren perşembe akşamları Show TV'de yayınlanacak. Uluç Bayraktar'ın yönettiği dizi, kendilerini yıllar önce terk edip zengin bir iş adamıyla evlenen annelerinin peşinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşlerin dramatik hikâyesini anlatıyor.


Kapak Kızı, Suzan Defter, Yeşil Peri Gecesi gibi edebiyat dünyasında ses getiren romanların yanı sıra Yıldız Tunç mahlasıyla Aliye, Binbir Gece, Bir Zamanlar Çukurova gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Ayfer Tunç'un yeni dizisi Siyah Kalp, 12 Eylül'den itibaren perşembe akşamları Show TV'de yayınlanacak. Çekimleri Kapadokya'ya gerçekleştirilen dizi, kendilerini yıllar önce terk edip zengin bir iş adamıyla evlenen annelerinin peşinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşlerin dramatik hikâyesini anlatıyor.

 

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği Siyah Kalp dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Başrollerinde Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Cığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Sema Çeyrekbaşı ve Işıl Yücesoy oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.