Ayak İşleri'nin 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

3.596 Gösterim
23 Şubat 2022 17:19
Ayak İşleri'nin 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

Ayak İşleri dizisinin 24 Şubat'tan itibaren Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.


Gain'in öne çıkan yapımlarından olan, başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Ayak İşleri’nin merakla beklenen 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Volkan Öge'yle birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri'nin absürt gelişmeler, tezat dolu sohbetler ve geçmişten gelen hesaplaşmalarla dolu yeni sezonu, 24 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

İzmir ve çevresinde geçecek olan yeni sezonda; Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı tecrübeli görev adamı Vedat ile Güven Murat Akpınar'ın hayat verdiği felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, yanında çalıştıkları zengin iş adamı Sermet Bey’in verdiği ufak tefek görevleri yerine getirmek için yeniden yollara dökülürken, bu kez kendi hesaplarına bazı işlerin de peşine düşecekler.

 

Ayak İşleri'nin 24 Şubat'ta başlayacak ve her hafta iki yeni bölümü ekranlara gelecek olan 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.