Avenida Brasil dizisinin yerli uyarlaması Leyla'nın yayın tarihi açıklandı

746 Gösterim
6 Eylül 2024 16:15
Avenida Brasil dizisinin yerli uyarlaması Leyla'nın yayın tarihi açıklandı

Brezilya tarihinin en çok izlenen dizilerinden Avenida Brasil'in yerli uyarlaması Leyla, 11 Eylül'den itibaren çarşamba akşamları Now TV'de ekranlara gelecek. Cemre Baysel'in başrolü Gonca Vuslateri ve Alperen Duymaz ile paylaştığı dizi, üvey annesi tarafından çocuk yaşta çöplüğe bırakılan Leyla'nın intikam mücadelesine odaklanıyor.


2012 yılında Brezilya'da yayınlanan ve tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasına adını yazdıran Avenida Brasil'in yerli uyarlaması Leyla 11 Eylül'den itibaren çarşamba akşamları Now TV'de ekranlara gelecek. Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney gibi fenomen dizilere imza atan Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, babası üvey annesi tarafından öldürülen ve çocuk yaşta sokağa bırakılan Leyla'nın intikam mücadelesine odaklanıyor.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Leyla dizisinin başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz ve Gonca Vuslateri yer alıyor. Dizinin geniş oyuncu kadrosunu Halil İbrahim Ceyhan, Yiğit Kirazcı, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Cengiz Bozkurt, Zeyno Eracar ve Mustafa Avkıran oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.