Avatar The Last Airbender dizisi 2. ve 3. sezon onayı aldı

6.473 Gösterim
7 Mart 2024 16:07
Avatar The Last Airbender dizisi 2. ve 3. sezon onayı aldı

Nickelodeon'un ünlü animasyon dizisinin canlı çekim uyarlaması Avatar: The Last Airbender, ikinci ve final sezonu niteliği taşıyacak olan üçüncü sezon onayı aldı.


2005-2008 yılları arasında Nickelodeon'da yayınlanan ve kült mertebesine erişen animasyon serisinin canlı çekim dizi uyarlaması Avatar The Last Airbender 2. ve 3. sezon onayı aldı. Henüz ilk haftasında Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi olan yapım, Hava, Su ve Toprak uluslarıyla birlik içerisinde yaşayan Ateş ulusunun dünyayı ele geçirmeye çalışmasıyla birlikte kaosun hakim olduğu dünyaya barışı getirmeyi amaçlayan Avatar Aang'in hikâyesini takip ediyor.

 

Albert Kim'in yaratıcılığını üstlendiği Avatar The Last Airbender dizisinin ilk sezonu 22 Şubat 2024 tarihinde ekranlara geldi. Yayınlandığı ilk 11 günde 41,1 milyon kez görüntülenen dizi 76 ülkede zirvede yer aldı. İkinci ve final sezonu niteliği taşıyacak üçüncü sezon onayı alan dizinin oyuncu kadrosunda Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Ken Leung, Tamlyn Tomita, Gordon Cormier ve Kiawentiio yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.